Cumperi acum, platesti mai tarziu prin banca partenera TBI Bank. Comanda acum!

Cum sa alegi geanta pentru laptop perfecta

Cum sa alegi geanta pentru laptop perfecta

Salut din nou oameni frumoși de pe internet.

După cum știm cu toții, Covid ne-a luat pe de nicăieri și s-a inserat în viața noastră ca creatura din Alien ieșind dintr-o coajă de ou și atașându-se la fața lui Kanes. Odată ce s-a întâmplat, lumea s-a prins mai strâns decât o scoică de scoică și, practic, în 2020 s-a întâmplat un WTF imens?

Din fericire, lucrurile s-au deschis și putem continua să ne continuăm viața. Pentru mulți dintre clienții noștri minunați (îmbrățișări, vă încurajăm) asta înseamnă că școala s-a întors și mulți dintre voi vă întoarceți în campus, ceea ce înseamnă inevitabil că veți avea nevoie de o geantă nouă pentru toate echipamentele dvs. Deci, care este potrivit pentru tine? Întrebare grozavă, așa că iată gândurile noastre în această privință. În primul rând, faceți bilanțul a ceea ce veți purta în fiecare zi. Pentru majoritatea dintre voi asta înseamnă un laptop, posibil și o tabletă, cu siguranță telefonul dvs., o sticlă de apă, poate prânz. sau un comutator, astfel încât să puteți ucide o perioadă de timp între ore, un caiet și lucrurile obișnuite asortate de care aveți nevoie.

După ce ați sortat lista zilnică, aflați pe cine veți obține și unde vă îndreptați. Poate mergi cu bicicleta la școală sau iei transportul în comun. Poate că locuiți în apropiere sau în campus, așa că mergeți peste tot sau poate chiar intrați cu mașina.

Acum că aveți aceste două lucruri stabilite, iată sugestiile noastre.

Dacă mergeți cu bicicleta, veți dori să consultați genți de corp. Multe dintre ele sunt suficient de mari pentru a se potrivi cu toate echipamentele dvs. și sunt foarte confortabile atunci când călătoriți. De asemenea, sunt în siguranță, deoarece îți îmbrățișează corpul și nu-ți fac rău la spate, astfel încât să te poți concentra pe plimbare și nu în ceea ce poți purta. Aceasta este doar o sugestie, pentru că avem o mulțime de alte rucsaci obișnuiți care se simt minunat atunci când călătoriți.
rucsac laptop

Apropo de plimbare, dacă folosiți transportul, veți dori să alegeți una dintre cele mai elegante, aproape de gențile de caroserie. Metrourile, tramvaiele și autobuzele sunt iadul pe pământ în timpul orelor de vârf, așa că veți dori ceva care să nu ocupe o grămadă de spațiu și să fie ușor de purtat pe un vehicul de transport public aglomerat. Veți fi, de asemenea, înțelept să vă înregistrați în gențile noastre antifurt, deoarece transportul public este plin de potențiali hoți și veți dori să vă păstrați echipamentul scump și sensibil blocat oriunde mergeți.

Dacă mergeți sau conduceți, credem că un rucsac ușor de dimensiuni mari este perfect pentru mersul pe jos și pentru a conduce, deoarece totul Rucsacuri Mark Ryden sunt construite pentru a fi ușor pe spate și pentru a vă menține coloana vertebrală sub control. Dezvoltăm toate rucsacurile noastre pentru stiluri de viață active, așa că simțiți-vă liber să găsiți ceva mai spațios, deoarece designurile noastre ușoare sunt ideale pentru persoanele care trebuie să poarte un pic în plus fără să se simtă voluminoase sau grele.

rucsac laptop

În regulă, asta e un pachet pentru luna aceasta, plecăm să luăm niște soare înainte ca toamna să se strecoare peste noi și ne găsim împrăștiați cu niște hipster dovleac condiment scorțișoară măr mărunțos.

Suport clienti L - V 10:00 - 18:00

0356.630.008 info@generatoare-solare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!